Om os

Lone Cleveland Andersen, LægemiddelkonsulentGxP-Pharma Support A/S er et konsulentfirma, der udøver rådgivning og kvalitetssupport indenfor en række GxP områder, ISO standarder og øvrige kvalitetsmodeller.

Vores mangeårige ekspertise indenfor GMDP området dækker API fremstilling, aseptisk produktion, steril produktion, fremstilling af biologiske lægemidler, cellekulturer og vacciner, fremstilling af solid dosage forms samt fremstilling af flydende lægemidler. Ekspertisen omfatter også tilhørende kvalitetssystemer og QA/QC- områder.

Vi har erfaring med at auditere, evaluere og godkende forskellige leverandører samt kontraktagere inkl. udarbejdelse af relevante kontrakter.

GxP-Pharma Support A/S har desuden den nyeste viden på myndighedsområdet, senest med 7 års erfaring som lægemiddelinspektør i ind- og udland hos Sundhedsstyrelse.

M.Sc. Pharm. Lone Cleveland Andersen er stifter af aktieselskabet og har mere end 20 års national og international GxP erfaring indenfor den farmaceutiske industri og biotekbranchen og mere end 12 års erfaring med projektledelse af kvalitetssystemer og processer.

Jan Laursen tager af sig daglig administration, IT og økonomi . Jan er uddannet økonom med mere end 30 års erfaring fra procesindustri og selskabsdrift.

Mission

GxP-Pharma Support A/S er professionel, fleksibel og imødekommende; vi skaber tillid og omsætter viden til praktisk handling og holdbare løsninger tilpasset netop jeres virksomhed. Vi er et farmaceutisk konsulentfirma, der gør en øjeblikkelig og afgørende forskel. Vores kunders succes definerer vores succes.

Vision

GxP-Pharma Support A/S er jeres foretrukne, troværdige samarbejdspartner, både nu og i fremtiden.

Værdier

Troværdighed
Vi holder aftaler og leverer resultater i høj kvalitet. Vi skaber tillid gennem dialogbaseret samarbejde og respekterer folk og forskellige meninger samt giver en ærlig og konstruktiv feedback.

Teamwork
Vi sikrer god, og løbende kommunikation gennem hele samarbejdet og arbejder tæt sammen med vores kunder i gensidig respekt og benytter os af hinandens styrker og integritet.

Kontakt os her

Sorø Kloster